Guanya un 2×1 en formació Open Data!

rtAjuda’ns a difondre la nostra Escola Ciutadana de Dades i podràs guanyar un curs gratuït en formació Open Data! És molt senzill, només has de fer RT al Tweet original del nostre perfil.

Tens fins al 17 de Novembre a les 17:00h per optar al 2×1 que sortegem, amb el que podràs escollir entre els cursos formatius acreditats d’aquest trimestre i poder fer la teva carrera en dades obertes a la teva mida!

El sorteig consisteix en:

  • 2×1 en els cursos formatius acreditats que ofertem des de Iniciativa Barcelona Open Data.
  • Aquest 2×1 es pot utilitzar de les següents formes: o bé el guanyador escull un curs i acudeix amb un amic al mateix, pagant només el preu de la matrícula d’una persona i no dues, o bé cursant dos dels cursos i pagant només un.
  • Un cop acabat el sorteig, el guanyador haurà de posar-se en contacte amb nosaltres en 24h i formalitzar la seva matrícula. En cas de no fer-ho, es repetirà el sorteig entre la resta de participants.