Presentació de l’Escola Ciutadana de Dades: Workshop gratuït!

workshopEl 17 de Octubre es posarà en marxa un dels nostres projectes més ambiciosos, l’Escola Ciutadana de Dades. Donarem el tret de sortida el mateix 17, al Cibernàrium (C/ Roc Boronat 117), on ho celebrarem amb un Workshop gratuït entorn “El valor d’obrir les dades”.

 

L’Escola Ciutadana de Dades comptarà amb workshops gratuïts i també amb una àmplia oferta en cursos de Formació Professional Acreditada i certificada per l’ODI (Open Data Institute). En aquest primer trimestre ofertarem fins a 6 cursos diferents, fent possible que facis la teva carrera en Open Data a la teva mida!

 

Si vols convertir-te en un expert en Dades Obertes i tenir una certificació amb reconeixement global ara és el teu moment. No esperis més i fes de la teva formació en Open Data el teu futur!

 

Inscripcions ja obertes: