Recopilem i compartim #DataCOVID19

#DATACovid19

Des d’iniciativa Barcelona Open Data, recopilem i compartim diverses iniciatives sobre publicacions de dades obertes per part de les institucions o bé projectes que recopilen i publiquen dades per entendre la pandèmia així com els seus efectes socials. Anirem fent-ho amb publicacions agrupades sota la etiqueta #DataCOVID19 per a poder seguir-ho més fàcilment. T’animem també a participar deixant la teva aportació per , entre tothom, apropar el món de les dades al major nombre de persones i més en un tema tant sensible com es el del #Coronovirus19.

Ens ajudes? Recopilem i compartim DATA X #Coronavirus19 (formulari)

El projecte #DATAcovid19 recopila projectes basats en dades obertes sobre covid19 tant dels efectes a la salut com socials del Covid , i també DATAsets – dades oberts públiques – útils per tal de poder analitzar-los:

Compartim amb tu algunes novetats #DATACovid19 amb alguns projectes basats en data sobre #Covid19 Localitzats :

Nom Usuari twitter Link projecte
Propagación del COVID-19 en España.
Análisis por comunidades autónomas y provincias
@numeroteca https://lab.montera34.com/covid19/#provincias
Datos abiertos COVID-19 @opendatacat http://governobert.gencat.cat/ca/dades_obertes/dades-obertes-covid-19/
Situación de COVID-19 en España @sanidadgob https://covid19.isciii.es/
Datos actualizados SARS-CoV-2-CoV-2 @AQuAScat http://aquas.gencat.cat/ca/actualitat/ultimes-dades-coronavirus

Podeu consultar tot el repositori dels projectes i Datasets localitzats en aquest arxiu que compartim per a la seva visualització, perquè tothom pugui conèixer els projectes i consultar els datasets recopilats.

ALERTA!

ENVIA!! Pots enviar projectes o Datasets d’interès localitzats, omple aquest formulari. Ens comprometem a incorporar les dades al repositorio en unes hores. Gracies per la col·laboració!????

 

#DATACOVID19