Exploració de dades sobre violència de gènere ‘Dades x Violeència x Dones’

El proper 13 de noviembre té lloc l’ exploració de dades ‘Dades x Violència x Dones’ al Pompeu Fabra Lab de Santa Coloma de Gramenet. Es tracta d’un esdeveniment col·laboratiu que té com a objectiu localitzar les dades públiques -dades obertes- sobre la desigualtat de gènere.

Tot i que habitualment els casos de violència masclista tenen una gran repercussió als mitjans de comunicació i a la societat, les dades públiques de les diverses administracions i organismes competents disponibles són escasses. Amb aquest objectiu neix el projecte Datos x Violencia x Mujeres: presentar en una web accessible i divulgativa dades sobre violència de gènere i els recursos públics que es destinen a Espanya.

El projecte està format per diverses etapes i la primera d’elles busca recopilar tota la informació disponible per tal de generar una gran base de dades a partir de la qual començar la investigació.

Si t’interessa la temàtica i l’ús de dades públiques inscriu-te a la sessió en el següent formulari!

  • Dia: 13 de novembre
  • Hora: 18:00
  • Lloc: Pompeu Lab – Carrer de Pompeu Fabra 22, 08922 Santa Coloma de Gramenet

Aquest és un esdeveniment que organitza l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramanet, amb organització col·laboradora en la construcció del portal.