Crònica: Taller de Juny d’iCuida: Eines Digitals Bàsiques dirigit a cuidadores.

Crònica iCuida taller d'eines digitals

taller iCuida

El taller de Juny d’iCuida d’Eines Digitals es va desplaçar aquest dissabte passat 1/6/24 a la Biblioteca El Carmel – Juan Marsé, on les persones cuidadores van descobrir l’app que els pot ajudar a la feina diària, perquè amb l’app d’iCuida cuidem de qui cuida.
Amb l’App de #iCuida podeu consultar i compartir informació de manera col·laborativa amb la resta de les treballadores de la llar i les cures de Barcelona.
Saps que moltes preguntes te les podrà respondre directament l’ajuntament de barcelona?

En aquest segon taller bàsic d’Eines Digitals pràctiques per a la vostra feina, cuidadores, vàreu veure de forma molt pràctica l’ús de l’app iCuida: com donar-vos d’alta, editar el perfil, consultar informació, fer i respondre preguntes, en definitiva sortir d’aquesta sessió sent totalment capaces d’utilitzar l’app per facilitar la vostra feina beneficiant-vos per exemple de conèixer la localització dels lavabos públics, dels parcs i jardins, dels refugis climàtics, de les residències.
Us vàrem mostrem també l’ús d’altres eines digitals més específiques com per exemple, per buscar feina.

Ens veiem doncs per aprofundir més en l’ús de l’app al proper taller! i us animem a utilitzar l’app i compartir entre totes, informacions relacionades amb el vostre dia a dia perquè compartint el coneixement totes us en beneficieu.