Segon Taller Bàsic d’Eines Digitals. Juny 2024

Dissabte que ve 1 de juny a les 11h iniciarem el segon taller d’eines digitals 2024 de “Apps que t’ajuden, cuidem de qui cuida” que tindrà lloc a la Biblioteca El Carmel – Juan Marsé , Carrer de la Murtra, 135 – 145, Barcelona.

Aquesta activitat serveix per a capacitar a les treballadores de les cures, en les eines digitals i recursos digitals. Es tracta d’un taller bàsic pensat per a capacitar a les cuidadores en l’ús de les eines digitals. Se centrarà en l’ús de l’app de iCuida per a ensenyar-les a usar les dades obertes que milloraran i facilitaran el seu dia a dia i els ajudaran a tenir majors oportunitats laborals.

El taller buscarà la participació de totes les persones assistents, de manera que sigui un taller realment pràctic per a l’aprenentatge en l’ús de l’aplicació i els seus diferents apartats. Els compartirem les eines que les poden ajudar en el seu dia a dia i també les connectarem amb altres persones amb les seves mateixes necessitats per a crear una xarxa de suport.

Aquesta activitat és gratuïta i va dirigida a treballadores de la llar i els cures que tenen la Targeta Cuidadora. Si encara no tens la Targeta, pots assistir al taller gratuït on t’explicarem i t’ajudarem a aconseguir-la.

 

També pots aconseguir-la omplint aquest breu formulari. Si tens dubtes o necessites ajuda per demanar la teva Targeta, connecta amb l’Espai Barcelona Cuida, al telèfon 93 413 21 21, al correu electrònic barcelona.cuida@bcn.cat o presencialment al carrer Viladomat, 127.

Inscriu-te i participa: https://forms.gle/W4SkvsQzYaqhJvHZ7

Informació esdeveniment:
Dia: 1 de Juny
Hora: 11h – 12:30h
Lloc: Biblioteca El Carmel – Juan Marsé , Carrer de la Murtra, 135 – 145, Barcelona