Iniciativa Barcelona Open Data premiada per la divulgació de les dades obertes

Iniciativa Barcelona Open Data ha estat premiada als premis Educaweb d’Orientació acadèmica i professional per la seva tasca divulgant les dades obertes a la present edició 2022. Aquest premi ha estat concedit per Educaweb, d’EP Institut i el Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia.

La Menció Enric Renau i Permanyer celebra el desè aniversari, i aquest any ha posat l’accent en iniciatives que promouen l’ús de les dades obertes. Les raons per premiar Iniciativa Barcelona Open Data han estat “el seu treball en el camp de la formació i la sensibilització al voltant de les dades obertes entre els diferents col·lectius: ciutadania, govern, i entitats, també per les seves múltiples i diverses col·laboracions amb institucions i entitats per impulsar l’ús i la reutilització de les dades obertes i la creació de comunitats open data. Finalment, pel seu interès en l’impacte social de les dades obertes i en l’aposta per projectes de transformació”.

Un plaer poder compartir-lo amb altres projectes premiats a la 15a edició dels premis Educaweb

Podeu veure tota la intervenció de Lourdes Muñoz en vídeo Premios Educaweb 2022 (minut 38:22).