Crònica fira 19 d’octubre i 16 de novembre iCuida

Pla comunitari Sagrada Família va organitzar dues fires: “Cures, envelliment i treball de la llar” el dimarts 19 d’octubre i el 16 de novembre amb el projecte iCuida.

És la primera web app per informar i co-crear informació, per i per als treballadors de la llar i cuidadors de Barcelona. Les usuàries que utilitzin la web app iCuida sempre tindran una resposta des de les mateixes dones que utilitzen la web app com del perfil oficial “Barcelona Cuida” donant així una seguretat de tenir informació. Amb les dues sessions realitzades vam conèixer una mica més les situacions reals de dones que volen millorar les seves situacions per tenir més oportunitats laborals.

Va ser un plaer poder participar en aquesta fira amb més projectes per ajudar i donar a conèixer el nostre projecte iCuida!