Coneix noves eines digitals

Iniciem un nou taller “Coneix noves eines digitals” que estem organitzant des de iCuida.

El dijous 10 de desembre a les 18 h se celebra el nou esdeveniment “Coneix noves eines digitals” dedicat a les treballadores de la llar cuidadores. Una de les eines que ensenyarem serà la nova web app iCuida “Cuidem a qui ens cuida” per consultar i compartir informació de manera col·laborativa per i per a les treballadores de la llar i la cura de persones de Barcelona.

Serà un espai per millorar les oportunitats de les treballadores. Creiem que aquestes sessions són interessants per poder conèixer noves eines digitals i estar informades sobre elles. Us animem a compartir l’esdeveniment i que assistiu a l’esdeveniment.

Inscriu a l’esdeveniment “Coneix noves eines digitals” es retransmetrà en directe en format online.

Us hi esperem!