OFERTA LABORAL | Ampliem equip: Suport a la Direcció

A Iniciativa Barcelona Open data volem incorporar una persona al nostre equip dins l’àrea de Gestió – Administració per desenvolupar tasques de suport a la direcció.

Iniciativa Barcelona Open Data treballa per generar un hub de coneixement d’Open Data. Som el node de l’Open Data Institute a Barcelona (ODI-Barcelona), organitzem activitats de divulgació, formació, investigació i emprenedoria entorn a les Dades Obertes.

Necessitem reforçar la nostra capacitat per gestionar projectes de divulgació a tota Catalunya en col·laboració amb diverses institucions i entitats, ampliar els acords amb diverses institucions per a divulgar l’ús de les dades obertes entre entitats i petites empreses i impulsar la nostra Comunitat de Coneixement de Dades Obertes – comunitat virtual de professionals de les dades obertes – per avançar en la nostra missió d’esdevenir un Hub entorn l’Open Data.

PERFIL. Suport a la Direcció

Funcions dins l’àrea de Relacions Institucionals i creixement de l’entitat, així com la gestió econòmica, gestió de subvencions i de projectes: Gestió de projectes, Seguiment de col·laboradors externs i formadors en projectes i coordinació d’esdeveniments de la comunitat open data. Seguiment dels clients i coordinació amb la community manager de l’organització. Suport a les relacions institucionals com el consell assessor i participació en consells externs.

Perfil professional:
FP Grau Superior en Administració i finances. Administració i direcció d’empreses, Grau o màster relacionat amb la gestió d’entitats, Gestió i administració Pública, Ciències polítiques.

Oportunitats:
– Organització del treball flexible i en xarxa
– Estar en contacte amb una comunitat d’innovació en la gestió publica // administració publica
– Participar en projectes digitals en l’àmbit de l’ús de dades
– Relacions dins l’àmbit digital

Pots presentar la teva candidatura a través d’aquest formulari: Formulari Oferta Laboral – Suport a la Direcció