Drinks&Data: Experiències en projectes d’Open Data

Per començar el curs us convidem al segon Drinks&Data del 2019 dedicat a un projecte d’obertura de dades. Drinks & Data és el punt de trobada de la comunitat open data organitzat per Iniciativa Barcelona Open data amb el suport de Diputació de Barcelona (Diba Oberta). La sessió tindrà lloc el 22 d’octubre a la Sala BlackLab entre les 18:30 i les 20:30 hores.

Els diversos ponents de la sessió explicaran la seva experiència en diverses administracions públiques en l’abordatge d’un projecte d’obertura i reutilització de dades públiques i la manera com van aconseguir assolir els objectius marcats.

L’acte comptarà amb la presència de Joaquim Dorda i Pep Budí, Subdirector general de Transparència i Dades Obertes en Generalitat de Catalunya i Cap de Tecnologia de l’Ajuntament de Tarragona respectivament.

Posar en marxa d’un projecte d’obertura de dades beneficia la institució pública, ja que permet donar compliment a la Llei de Transparència i a la vegada potenciar la participació i fer més entendibles les dades de l’organització.

Inscriu-te a l’acte i uneix-te a la nostra comunitat!

  • Lloc: BlackLab Brewhouse & Kitchen (Plaça Pau Vila 1 Barcelona)
  • Dia: Dimarts 22 d’octubre de 2019
  • Hora: 18.30 – 20.30h