Workshop: El valor de les dades obertes, la nova matèria prima gratuïta

El proper dimarts 27 de novembre realitzarem un workshop gratuït al Citilab, on mostrarem les oportunitats de les dades obertes i us presentarem els cursos que s’iniciaran al 2019 a l’Escola de Dades del Baix Llobregat.

El Workshop sota el títol “El valor de les dades obertes, la nova matèria prima gratuïta” vol ser una eina per veure com es poden utilitzar les diferents dades obertes que tenim al nostre abast per als projectes que es vulguin desenvolupar i així crear valor.

L’activitat tindrà lloc al Citilab de Cornellà a les 18:30h i forma part del conjunt d’activitats formatives de l’Escola Ciutadana de Dades del Baix Llobregat. Podeu aconseguir la vostra invitació aquí.

DADES ACTE

Dia: 27 de novembre
Hora: 18:30h a 20:00h
Lloc: Citilab de Cornellà