#50Usos #OpenData Volem la teva opinió!

Per a què serveix l’Open Data? Com utilitzar-ho? Què podem fer amb les dades obertes? Des de Iniciativa Barcelona Open Data iniciem un acció col·laborativa, “50 Usos Open Data”, similar a la campanya “#50Raons #OpenData” del curs passat. Volem comptar amb la participació de persones expertes en dades per què publiquin com utilitzar l’Open Data i així recollir les diverses utilitats de les dades obertes.

Ho pots fer enviant-nos un tuit a @iopendatabcn o publicae amb els hashtags #50Usos #OpenData que respongui a algunes de les preguntes abans plantejades o bé escrivint-nos a l’email iopendatabcn@gmail.com. Tens fins el 18 de Septembre per fer-nos arribar la teva opinió! ( vols veure les propostes publicades? Twitter #50usos, recull propostes #50usos #OpenData )

Els 50 usos escollits esdevindran les recomanacions que Iniciativa Barcelona Open Data proposa com formes de reutilització amb més valor social i/o econòmic. Volem definir aquestes recomanacions de forma col·laborativa, juntament amb persones expertes en el tema i membres de la comunitat open. En farem un repositori públic i obert per a què tothom pugui utilitzar tots els #50Usos #OpenData