Lourdes Muñoz inaugura el cicle #eapcOpenLab

eapcLa co-fundadora d’Iniciativa Barcelona Open Data, Lourdes Muñoz Santamaría (@lourdesmunoz), inagurarà el cicle #eapcOpenLab el proper 13 de Desembre. L’Escola de l’Administració Pública de Catalunya com a finalitat ser un espai de trobada permanent de coneixement i idees en el que l’Escola sigui el motor de canvi per a la construcció d’unes administracions públiques obertes.

En aquest sentit, la sessió de Lourdes Muñoz portarà per títol “Per què la ciutadania ha de fer servir les dades obertes?” i tindrà com a objectius principals posar de manifest com les dades obertes permeten empoderar a la ciutadania, oferir eines per promoure el coneixement obert i parlar sobre el rol que el sector públic té en relació a les dades obertes i als usos que en pot fer la la ciutadania.

Podeu inscriure-us ja a la pàgina del eapcOpenLab: http://eapc.gencat.cat/ca/detalls/Article/eapc_open_lab_dades_obertes_desembre_2016