CRÒNICA taller pràctic iCuida . Sant Martí

cronica icuida

El divendres 24/11, al Casal Ca l’Isidret a Sant Martí, varem portar a terme una nova sessió del taller d’iCuida, on formem en eines útils per a les persones treballadores de la llar i les cures de manera pràctica. I no nomes varem explicar iCuida, sino que varem introduir a les persones assistents a d’altre eines que les ajudaran en la seva feina.

Varem ajudar a les assistents a solucionar de manera práctica les possibles dificultats o dubtes a l’hora iniciar la navegació per l’aplicació. Una aplicació web  que no necesssita cap instal·lació al mobil. No varem oblidar de fer entendre la vàlua de les dades obertes per a donar resposta a problemes socials com es aquest cas del treball de les cuidadores.

Un cop més i ja es el quart taller, despres de “navegar” per  iCuida, varem parlar d’altres serveis/aplicacions útils per a les cuidadores : els cercadors de feina  job todayTalent, recerca de cures com cuidumaiudo, de serveis de neteja com clintuDomestico 24 o d’altres eines com Ser Cuidadora de la creu roja.