iCuida cuida les cuidadores amb massatges relaxants

iCuida, plataforma col·laborativa feta per i per a les cuidadores on compartir informació, resoldre dubtes i fer comunitat, s’ha renovat i actualitzat per oferir un servei més gran i millor a les seves usuàries, i per celebrar-ho realitzarà diversos sortejos entre les seves usuàries les properes setmanes.

Sota el lema “cuidadora cuídate” realitzarà accions destinades a que les persones que es dediquen a les cures de les persones puguin cuidar-se elles físicament i digital.

La primera d’aquestes accions serà el sorteig de dos massatges relaxants entre aquelles usuàries que recomanin iCuida a noves usuàries. El sorteig es realitzarà el divendres 16 de desembre entre les usuàries que hagin recomanat a dues noves usuàries.

A més a més s’ha planificat la realització de punts informatius sobre la plataforma iCuida i les accions de dinamització que es duran a terme, el primer el proper 15 de desembre a la plaça Garrigó, on es serviran xurros amb xocolata.

Aquesta acció vol, també, afavorir l’economia circular i de proximitat, raó per la que els bens i serveis necessaris s’adquiriran en comerços de proximitat. Els massatges s’han concertat amb les perfumeríes BLAU presents a l’eix comercial Fabra Centre, on es desenvoluparà aquesta primera acció, i els xurros s’adquiriran a la xurreria Laia del barri.Aquestes accions s’enmarquen el el procés d’actualització del projecte que creix oferint un millor servei a les cuidadores i enfortint la creació de xarxes de suport que apoderin les treballadores de la llar i de les cures.