Drinks & Data, moment networking de la IODC16

 

 

Ahir aprofitant la celebració de la 4th International Open Data Conference a Madrid, vam convocar un Drinks & Data com a esdeveniment social de la conferencia per presentar Iniciativa Barcelona Open Data i el Node Barcelona de l’ODI.

 

 

 

En el Drinks & Data vam presentar els nostres projectes a la comunitat catalana present a Madrid com a participant amb la conferencia, però també a molts amics i amigues d’arreu que estan implicats en projectes Open Data amb que segur podrem col·laborar en projectes per impulsar les dades obertes. En un acte de networking, informal per poder comentar amb els persones d’arreu del món els missatges i les impressions més importants del dia en la IODC.

 

Durant l’esdeveniment, la cofundadora de la iniciativa, Lourdes Muñoz va prendre la paraula per tal de donar les gràcies a tots els assistents i explicar que “el que volem es generar sinergies per a que s’obrin les dades per tal de millorar la societat”.

 

A més, també va intervenir Kevin Merritt, cofundador i CEO de Socrata, que juntament amb desideDatum patrocinaven la trobada, i va mostrar la seva “il·lusió per estar en aquest esdeveniment i en aquesta iniciativa tant activa d’Open Data”.

 

ÀLBUM FOTOS DRINKS & DATA. (Madrid 6/10/2016)