Les dades obertes, per innovar en la sociologia i en l’anàlisi de la realitat

Dades i esport

dades obertes

El passat dimecres 23 de Gener, la presidenta de Iniciativa Barcelona Open Data, Lourdes Muñoz, va presentar al Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya les eines Open Data tot aprofitant l’estudi “Dades i centres esportius: L’encaix de la pràctica esportiva i la reforma horària” on ha participat Iniciativa Barcelona OPen Data, junt amb la Generalitat i la Diputació de Barcelona , aportant les dades al projecte global.

Així es podrà conèixer la realitat horària de pràctica esportiva als diferents municipis i entitats del país, i en una posible reforma horaria futura es podran exposar dades per incidir en aquèsta, i trobar les franges horaries on la pràctiva es portiva es pugui adaptar mes a les necesitats de les persone.

Algunes de les conclusions principals de l’estudi les podeu trobar aquí

Gracies al Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya per la organització d’aquest acte i la bona predisposició pera difondre les novetats que en el món de les Dades Obertes dia a dia es conèixen.