Oferta de col·laboració tècnica de gènere

Busquem una persona amb experiència en l’aplicació de la perspectiva de gènere als projectes així com de l’àmbit de les cures per un projecte engrescador que té com objectiu dinamitzar l’economia dels barris gràcies a les Dades Obertes.

Des d’Iniciativa Barcelona Open Data continuem promovent, divulgant, formant i donant a conèixer a tota la ciutadania que són les Dades Obertes.
Ara encetem un nou projecte que també vol promoure l’economia de les cures i Compartir les Cures als barris de Barcelona.
El projecte anomenat “HACKATON DADES X DONES” té com a objectiu principal co-crear solucions digitals amb tecnologies obertes i dades obertes que contribueixin a promoure l’economia de les cures, amb criteris d’igualtat efectiva de les dones i de corresponsabilitat, als barris de Les Corts, Sarrià i Sant Genis a partir de dades obertes disponibles.
Per tal d’aportar la perspectiva de gènere a aquest projecte ens cal la col·laboració d’una persona que aporti experiència en l’àmbit de gènere i en l’àmbit de les cures, per tal de definir el millor possible les bases per a la Hackaton, així com per ajudar a la cerca i concreció dels conjunts de dades útils per assolir els objectius que es fixin.
El projecte començarà al gener de 2018 i tindrà una durada de 6 mesos, tot i que la col·laboració requerida, estimada en 30 hores, es farà, majoritàriament, durant els dos primers mesos.
Si estàs interessada a formar part d’aquest projecte tan nou i social a la vegada, pots contactar amb nosaltres omplint aquest formulari.