Recull dels #50Usos #OpenData.
Llistat dels vídeos dels #50Usos #OpenData.

TRANSPARÈNCIA:

“Crear serveis transversals per millorar gestió i transparència. Ex: Seguiment de la licitació d’obra d’una nova escola fins a la seva construcció i donada d’alta com a nou equipament.” Víctor Pascual.

“Amb les dades obertes, la ciutadania pot controlar i avaluar col·lectivament i sense filtres les polítiques públiques.” Jordi Foz.

“#50Usos Nova governança, empoderament, transparència, nova economia, co-creació, rendiment comptes, interoperabilitat #SmartCities…” Pep Budi.

“L’#OpenData promou la corresponsabilitat ciutadana per garantitzar la bona gestió dels recursos públics #transparència.” Citilab.

“Efectivament, ja que l’#OpenData permet crear eines que ajudin a la ciutadania en la visualització d’informació pública i d’interès.” Marc Celeiro.

“La utilització d’eines de programari lliure amb Open Data per a que qualsevol persona pugui accedir a les dades i tenir un nivell més elevat de transparència.” Òscar Ortega.

“El #OpenData permite reaprovechar los recursos y tiende puentes entre ciudadanos y desarrolladores en pro de la transparencia.” Apps 4 Citizens.

“Transparència, corresponsabilitat ciutadana/administració, eina anticorrupció, construcció col.lectiva, innovació social.” Carme Rodríguez.

“Proves per destapar impunitat Xnet: http://correosdeblesa.com” Simona Levi.