Nom projecte
InfoRiego
Descripció
InfoRiego és una eina que utilitza dades obertes per proporcionar el coneixement necessari sobre el consum d’aigua dels cultius. Permet afrontar una programació de reg eficient, adreçada a aconseguir uns rendiments òptims, oferint recomanacions de reg personalitzades.
Gràcies a les noves tecnologies de la informació, Inforiego informa els usuaris sobre quina quantitat d’aigua necessiten els cultius per fer front a una programació de reg enfocada a aconseguir uns rendiments òptims. Fins i tot aquesta aplicació pot oferir recomanacions de reg personalitzades.
Tipologia solució digital
Aplicatiu
URL projecte  
https://play.google.com/store/apps/details?id=es.jcyl.ita.inforiego
Nom autor/autora project
Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León
URL a autoria
@itacyl https://es.linkedin.com/company/itacyl https://www.itacyl.es/
Nom organització que utilitza el projecte
Fonts de dades o datasets open data destacats que usa projecte
Per dur a terme aquesta tasca, es fan servir les dades meteorològiques recollides per les estacions de la xarxa SIAR i de l’ITACyL. Així, mentre que la Xarxa SIAR és un projecte de la Direcció General de Desenvolupament Rural del Ministeri de Medi Ambient, a Castella i Lleó, aquesta informació és gestionada pel servei Inforiego d’assessorament al regant i que procedeix de l’Institut Tecnològic Agrari de Castella i Lleó. ​​https://datosabiertos.jcyl.es/web/jcyl/set/es/medio-ambiente/climatologia/1284225649821
Temàtica / categoria de les dades
#AgroSostenible #Aigua #Sequera