Recull dels #50Usos #OpenData.
Llistat dels vídeos dels #50Usos #OpenData.

GENERAR CONEIXEMENT:

“Les dades són el valor base sobre el que podem edificar el coneixement col·lectiu, bàsic per la construcció de la nova societat digital.” Marc Torres.

“Facilitant l’accés omnicanal a #OpenData s’impulsa la investigació en benefici de l’ús social i la ciutadania #50Usos” Hugo Barros.

“Cruzar datos sobre densidad de pisos turísticos con datos sobre precio del alquiler…. medir la gentrificación.” Alessandro Bernardi.

“Amb els nous sistemes de visualització de realitat aumentada podrem veure superposades les dades de tràfic, metereologia o esdeveniments en temps real. I això serà gràcies a l’Open Data.” Roger Pastor.

“Bona eina per millorar la societat. #Ciència: recollida i tractament d’ informació d’estudis de #Psicologia” Maite Sánchez.

“L’Open Data millora la societat, sobretot si sabem recollir, reconèixer i estudiar les dades.” Dani Gutiérrez.

“Per analitzar l’accidentalitat de motocicletes i ciclomotors.” Ferran Chopo.

“Además de mejorar la sociedad, la hace más clara y transparente. Uno de los #50Usos del #OpenData es la posibilidad de descentralizar el conocimiento.” María Ximena.

“Podem dur a terme anàlisis geogràfics que permetin: conèixer noves dinàmiques territorials i socials, identificar espais per a noves oportunitats de negoci o fer front a conflictes o desastres per part de tots agents de la societat.” Gemma Boix.

“Uso el #opendata para mejorar la gestión publica ¡y privada! saber más y mejor nos hace tomar decisiones globalmente más eficientes #50usos” Alberto Abella.

“Les dades obertes són la matèria primera necessària per crear nous espais de coneixement. #OpenData #50Usos” Oriol Port.

“El open data del patrimonio cultural cambia el concepto de catálogo y acerca la cultura a la sociedad añadiéndole valor económico #50usos” M. Jose Rementeria.

“Les dades obertes dels diferents serveis com electricitat, telefonia, gas, aigua… han d’apoderar els usuaris per prendre decisions pròpies lliurement a partir de l’ús d’aplicacions, quadres de control i dispostitius.” Jordi Graells.

“Visualitzar l’estat dels habitatges de la meva ciutat des del punt de vista energètic i saber com millorar-los mitjançant reformes amb eficiència energètica.” Álvaro Sicilia.