Formació Gratuïta en Dades Obertes per a Entitats

Formacio dades x associacions

Et convidem el 17 i 18 de gener a les sessions de formació gratuïtes en dades obertes dirigida a les entitats de Barcelona

En aquestes sessions s’explicarà la utlització de la web #DadesXAssociacions, l’eina digital creada per a que les entitats disposin de dades per enfortir el seus projectes. Volem que les associacions de Barcelona obtinguin el coneixement de com extreure informació de valor mitjançant les dades obertes.

S’ensenyarà doncs, a com extreure informació de dades de valor centrades en perfils d’edat i la participació de la gent gran, i descobrirem com interpretar aquestes visualitzacions, per trobar dades valuoses. En definitiva aprendrem com trobar i treballar les dades obertes que són útils per a les associacions responent a les principals preguntes: quines dades poden ser útils? on les puc trobar? que puc fer amb elles? com les puc interpretar?

Es una iniciativa coorganitzada per  l’Associació Iniciativa Barcelona Open Data, el Consell d’Associacions de Barcelona i la Unió Democràtica de Pensionistes i Jubilats d’Espanya – UPD Mayores en el marc del 3r Congrés de les Associacions de Barcelona.

Si vols saber més entra a la web #DadesXAssociacions o llegeix la crònica de l’acte de presentació de la web.

Sessió Formacio 1
📆 Dia: 17 de gener 
⏰ Hora : 17.30h a 19:30h
🏃‍♀️ Format: Presencial en Català
📍 Lloc:  Espai Torre Jussana, 
📌 Av. del Cardenal Vidal i Barraquer, 30
🤳 Inscripcions: https://bit.ly/FoDxAPr

Sessió Formacio 2
📆 Dia: 18 de gener
⏰ Hora: 10:00h
📲 Format: Online en Español
🤳 Inscripcions: https://bit.ly/FoDxAON