Presentació webs de visualitzacions Dades X Dones X Barris

Dades x Dones x Barris

Dimecres 31 de maig es celebrarà l’acte final del projecte Dades x Dones x Barris, on presentarem les webs de visualitzacions de dades obertes per a la intervenció social dels barris. On ja t’hi convidem a inscriure’t 

L’esdeveniment consistirà en la  presentació dels Projectes de Final de Certificat de les alumnes de la formació Dades X Dones X Barris en col·laboració amb Iniciativa Barcelona Open Data i que tindrà un propòsit clau: La presentació d’una pàgina web de visualització de dades obertes dels barris de Sant Genís dels Agudells i Sant Martí de Provençals que servirà d’utilitat a les entitats dels barris per tenir dades de valor per a la seva intervenció social als barris.  

L’acte serà obert a tota la ciutadania interessada en les dades i com aquéstes poden ajudar a la intervenció social als barris, en especial per aquelles entitats de barcelona i, més concretament, dels barris de Sant Genís dels Agudells i Sant Martí de Provençals. 

El Projecte de Final de Certificat és el treball final que les alumnes del certificat entreguen com a resultat de la seva formació. El Projecte Dades X Dones X Barris consisteix en el reskilling de les dones a través de la formació en Open Data perquè adquireixin noves habilitats i competències en l’àmbit de les tecnologies de Data, per tal que mantinguin el seu lloc de treball o tinguin noves oportunitats laborals, amb un projecte pràctic i col·laboratiu vinculat al barri

Durant quatre mesos, les alumnes del projecte s’han estat formant en el món de les dades obertes, i han desenvolupat els seus projectes aplicant els coneixements adquirits en en la cerca, tractament i visualització de dades.

Inscripció a l’esdeveniment 👉 https://bit.ly/DaxDoxBa 

  •  31 de maig de 2023
  •  18:00h Incubadora Almogàvers  C/ dels Almogàvers, 165 Barcelona.