DATATON “Els reptes socials pels barris de Sant Genís i Sant Martí”

Dimecres 26 d’abril us convidem a assistir a la Dataton “Els reptes socials pels barris de Sant Genís i Sant Martí”, un esdeveniment amb un propòsit clau: trobar dades de valor que ajudin a les entitats dels barris a assolir els seus reptes.

Aquesta Dataton és un esdeveniment col·laboratiu entre les persones de les diferents entitats dels barris i persones expertes en dades, les quals aportaran els seus coneixements i ajudaran a que les dades serveixin de suport a les entitats dels barris per afrontar els seus reptes. 

Amb la participació d’alumnes, les entitats dels barris i totes les persones que hi vulguin col·laborar, els diferents objectius d’aquest esdeveniment seran:

  • Dades Obertes x Barri, trobar dades d’impacte per als reptes del barri
  • Disposar de dades visualitzades Dades Obertes X barri que serveixin de suport a les entitats socials dels barris Sant Genís dels Agudells i Sant Martí.
  • Esdeveniment col·laboratiu de cerca de dades orientades a una temàtica repte concret: dades del barri útils per a les entitats i projectes d’Economia Social i Solidària (ESS)

Què farem a la DATATON?

L’acte estarà dividit en dues parts. En primer lloc, la priorització de dades, en la qual persones referents de les entitat i projectes ESS del barri explicaran els seus reptes i els tipus de dades que poden ser útils. Per una altra banda, es realitzarà una cerca de dades col·laborativa per identificar dades obertes disponibles que aportin valor per analitzar i afrontar els reptes del barri. 

Participa a la Dataton!

Què et farà falta?

– Ganes de treballar i de divertir-te

– Idees i il·lusió

Data i lloc de la Dataton:

Dia: 26 d’abril de 2023

Hora: 17:00-20:00h

Ubicació: Factoria F5, Av. del Bogatell, 82, 08005 Barcelona

Iniciativa Barcelona Open Data organitza aquest projecte de capacitació digital de dones  als barris de Sant Genís i Sant Martí de provençals amb col·laboració de les entitats Món Comunicació, Grup de Dones Associació Sant Genís dels Agudells, Dones en Xarxa i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, a través de  la subvenció per a l’impuls socioeconòmic del territori (any 2022).