7 de Març torna l’Open Data Day 2023!

OpenDataDay 2023: DADES OBERTES PER ABORDAR ELS REPTES DEL CANVI CLIMÀTIC

Aquest any convoquem l’OpenDataDay a Barcelona el proper 7 de març a la tarda. L’Open Data Day és una iniciativa a escala mundial que se celebra des de fa 10 anys i on grups d’arreu del món creen esdeveniments locals i utilitzen les dades obertes en les seves comunitats per crear aplicacions, visualitzacions, fer open dades o publicar anàlisi. Es tracta d’un esdeveniment anual que busca promoure el coneixement de dades obertes a escala mundial.

En aquesta edició de l’Open Data Day la dediquem a divulgar coneixement i experiències sobre Estratègies de dades per abordar els reptes del canvi climàtic, facilitant l’accés a  les dades obertes públiques disponibles i les oportunitats de les seva reutilització. Per això establir un diàleg entre les administracions i persones reutilitzadores per millorar el seu ús efectiu.

Tenim el repte de difondre, formar, investigar i innovar el món de les dades obertes. Els nostres objectius són:

  • Empoderar a la ciutadania en l’ús de les dades obertes
  • Oferir eines de formació pel desenvolupament  personal en dades obertes
  •  Promoure el coneixement
  •  Recolzar projectes emprenedors basats en Open Data

 

Dades esdeveniment:

– Dia: 7 març de 2023

– Hora: 17h

– Lloc: Ca l’Alier C/ de Pere IV, 362, 08019 Barcelona, Espanya

– Format: Presencial

Inscriu-te a l’esdeveniment de l’Open Data Day 2023: DADES OBERTES PER ABORDAR ELS REPTES DEL CANVI CLIMÀTIC