Presentació del Rànquing les millors Dades Obertes

El dia 17 de novembre acte de presentació del Ranking  les millors Dades Obertes, un repositori públic i obert: Repte els millors #50Datasets, resultat de l’acció col·laborativa entre Iniciativa Barcelona Open Data i la Diputació de Barcelona.

Iniciativa Barcelona Open Data ha engegat durant les darreres setmanes un nou repte per recopilar els 50 millors Datasets, els més útils i els de major qualitat, seleccionats  per la  manera que han estat les dades publicades als portals de dades obertes i per les aplicacions o usos que podem fer d’aquestes dades per l’interès de la informació que contenen.

Encara pots fer la teva proposta fins el 10 de novembre en el formulari #50Datasets

L’acció col·laborativa en xarxa culmina amb la presentació a l’Smart City Expo 2022, on es farà públic quines han estat escollides les millors propostes de datasets, i amb la creació  d’un repositori públic i obert: amb els 50 datasets seleccionats pensat perquè tothom pugui utilitzar aquesta informació,  incentivar la seva reutilització i serveixi de model. 

Dades de la Presentació del Ranking:

–  Dia: 17 de novembre de 2022

– Hora: 13:15h

– Lloc: Estand Diputació de Barcelona. Smart City Expo 2022. Fira Barcelona Gran Via, Av. Joan Carles I, 64, 08908 L’Hospitalet de Llobregat

– Format: Presencial

– Enllaç: https://bit.ly/Pres_50Datasets