Crónica taller “Conoce nuevas herramienta digitales” 16 de noviembre

El passat dimarts 16 de novembre vam celebrar el taller a la fira organitzada pel Pla comunitari Sagrada Familia al Centre Cívic “Coneix noves eines digitals” amb el projecte iCuida. Ha impartit el taller Marisela Vásquez guanyadora de la 2a hackathon DadesxDones i gerent del projecte iCuida que ha explicat les eines digitals amb què les treballadores de la llar i els cuidadors poden millorar les seves oportunitats laborals.

 

Marisela Vásquez va començar explicant les diferents eines digitals que es poden utilitzar per trobar feina com: JobToday, Talent, Aiudo, Cuidum, Clintu, Doméstico24, entre otras.

Després de parlar de diferents eines digitals, Marisela Vásquez va explicar l’app web d’ICuida per consultar i compartir informació sobre el sector. En aquesta sessió els assistents van poder inscriure’s a iCuida.

Van poder conèixer l’aplicació web i saber com funciona estan realitzant 5 passos:

  1. Registrar.
  2. Edita el perfil.
  3. Consulta informació.
  4. Fes una pregunta.
  5. Respondre a una pregunta d’alta persona.

Els usuaris que utilitzin l’aplicació web d’iCuida sempre tindran una resposta de les mateixes dones que utilitzen l’aplicació web així com del perfil oficial “Barcelona Cuida” donant així la seguretat de disposar d’informació. Amb les dues sessions vam aprendre una mica més sobre les situacions reals de les dones que volen millorar les seves situacions per tenir més oportunitats laborals.

 

Coneix tots els materials dels esdeveniments “Coneix noves eines digitals”