7 de juliol acte de presentació Dades x Comerç!

Us convidem a l’acte de presentació de les eines digitals basades en dades desenvolupades en el marc del projecte Dades x Comerç, el proper 7 de juliol a les 15h. Un projecte innovador de cocreació d’eines digitals per enfortir el comerç de proximitat amb la participació activa dels i les comerciants per dissenyar un aplicatiu a mida.

Dades x Comerç aporta a cada comerç …

Dades de valor, fàcils d’usar, per a la presa de decisions del comerç de proximitat

Aquest dia mostrarem totes les funcionalitats i les oportunitats de l’ús de les dades per al comerç, aquestes eines estan pensades perquè les dades siguin mostrades de forma molt fàcil d’utilitzar per a prendre decisions (hem cercat dades, processat dades i creat visualitzacions orientades al comerç per a poder transformar dades en informació i aquest en coneixement de valor)

Aquest és un projecte que ha desenvolupat un model pilot escalable a altres zones, fruit de la col·laboració d’entitats: Iniciativa Barcelona Open data i 5 eixos comercials de la ciutat Barcelona: Associacions de comerciants Eix Sant Andreu, Mirall de Pedralbes, La Marina, Unió de comerciants Fabra Centre i Eix Clot.

T’esperem!!

Dades de l’acte:

  • 7 juliol a les 15h
  • Durada 1 hora
  • Semipresencial. ONLINE. Tots comerços i persones expertes. Plataforma: Zoom
  • Presencial . Només 3 persones / entitat impulsora per normes COVID
  • Cal registre previ a: https://bit.ly/PresentacióDXC