Presentació de l’APP Dades x Dones

La nova APP Dades x Dones ja està aquí!

Et convidem a assistir a l’acte de presentació de la la nova APP que vetlla i contribueix a promoure l’activitat econòmica del sector dels serveis a les famílies i domèstics i des de la proximitat als barris de Barcelona.

Després de realitzar la segona fase de la Hackató, el grup guanyador, configurat per Marisela Vasquez (emprenedoria i màrketing digital); Diana Vilé (comunicació i desenvolupament responsive web APP), Alex Muñoz(programació i desenvolupament tècnic) i Josep Torrents (Investigació de continguts) ens presenaran la nova APP ja operativa: iCuida

Informació rellevant:

  • Data: 10 de juliol
  • Lloc: Espai Barcelona (Carrer de Roc Boronat, 117, 08018 Barcelona)
  • Hora: 18:00h – 20:00h

Gràcies a la col·laboració de les entitats:

1 Trackback / Pingback

  1. Comença l’Estiu Open Data! – Iniciativa Barcelona Open Data

Comments are closed.