Matricula oberta per a la nova temporada de l’Open Data School

A l’octubre del 2019 comença una nova temporada de l’Open Data School. Aquesta vegada, es faran totes les classes de la branca de governança. Els dimecres al Cibernarium, es començarà amb una nova edició del certificat en governança que s’acabarà amb les últimes classes de la titulació professional en periodisme de dades.

Amb la formació en governança et convertiràs en un professional en les dades obertes per a les institucions públiques. És una formació ideal per a treballadors de l’administració pública o persones que volen aprendre a reutilitzar les dades per a projectes socials o periodístics.


La titualció en periodisme de dades està formada pel certificat en governança i un certificat d’especialització periodística. Aprendràs on són les dades, qui les publica i com aconseguir aquelles que no estan publicades així com a fer visualitzacions de dades per explicar històries i notícies.

Amb aquesta titulació també tens l’oportunitat de fer un projecte periodístic autèntic tutoritzat per una persona experta en el sector. Es faran grups de 3 a 5 persones i els treballs seran publicats i promocionats per Iniciativa Barcelona Open Data.

Recorda que la nostra formació és modular, és a dir, pots escollir si matricular-te a tota la titulació o fer-ho per cursos!