Participar en projecte per combatre la cosificació de les dones a les xarxes socials

Busquem una persona per incoprorar al nostre equip per afrontar aquest repte de igulatat mab tecnologies digital.

Busquem persones que ens acompanyin per a realitzar aquest procés, concretametnt la persona tècnica responsable del projecte que es pugui incorporar immediatament amb les següents aptituts:

  • Coneixements per a plantejar solucions digitals basades en dades: Recollir dades de les xarxes socials i transformarles en presentació de resultats.
  • Coneixement sobre igualtat, perspectiva de genere, etc.

Podeu inscriure-us al procés de selecció omplint el següent formulari.Les persones selecionades hauran de presentar-se a la Innobadora c/ del Perú 52, Barcelona el dia 22 de Maig a les 17h

Sobre el projecte …

Iniciativa Barcelona Open Data, amb la col·laboracio de Dones en Xarxa es presenta a la conovocatòria del repte per combatre la cosificació femenina a les xarxes socials. Es seleccionaran propostes que desenvolupin projectes d’innovació social i tecnològica que donin resposta a aquest repte: l’eliminació de la cosificació dels estereotips i la imatge de les nenes, les noies joves i les dones a través de l’ús de les xarxes socials.

Es un projecte que es desenvolupa en tres fases

  • Fase 1: Concurs d’idees. La presentació de propostes  fins el divendres 24 de maig. El divendres 7 de juny de 2019 es facilitarà la relació de projectes seleccionats.
  • Fase 2: Projecte. 30 dies naturals remunerats per a concretar el projecte ( fins al 11 juliol)
  • Fase 3: Execució. 120 dies naturals remunerats pel desenvolupament experimental o prototip.