Nous certificats de l’Open Data School: El valor de informació Visual

Les dades obertes geolocalitzades són les que més generen activitat econòmica. Les dades en un mapa o visualització es transformen en coneixement, ens permeten interpretar i llegir la realitat.

Per això, l’Open Data School comença dos nous certificats. Dues edicions especials de primavera-estiu per aprofundir, treballar i extreure valor a les dades amb visualitzacions i els mapes.

El certificat Data Mapa comença el pròxim 23 de maig. Aquest certificat va dirigit a aquelles persones que vulguin adquirir les habilitats per convertir diverses fonts de dades obertes (arxius i serveis dinàmics) en mapes que permetin analitzar i explicar les dades, i extreure’n coneixement. 

El certificat Visual Data comença el 5 de juny i va dirigit a persones que ja saben fer petites visualitzacions, però volen fer un pas més i aprendre noves eines per donar un salt qualitatiu a la seva feina. 

Ens movem al voltant de milions de dades. Però la millor manera d’entendre en un sol cop de vista on es concentren els patrons dels grans conjunts de dades abstractes per a prendre decisions és visualitzant-les en gràfics i mapes. No podem entendre les dades sense visualitzar-les.