Workshop Especial Dones : Les Dades pels nostres projectes

El proper dijous 25 d’abril realitzarem un workshop gratuït dedicat a les dones que treballen amb Dades i/o Dades Obertes. Amb el títol “Les Dades pels nostres projectes”. Les ponents que participaran explicant-nos com usen l’Open Data per desenvolupar la seva feina són les següents:

  • Sara Díaz– Directora de Formació i Innovació de Barcelona Activa
  • Ana Freire – Professora UPF i fundadora de Wisibilizalas que neix amb l’objectiu de donar visibilitat a les dones al sector de les TIC.
  • Karina Gibertfundadora de Dones COEINF, que neix amb l’objectiu de seguir d’aprop l’escletxa de gènere en l’enginyeria informàtica.
  • Núria Majó – Gestora de solucions CTTI – Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya. Membre de l’equip de “Dades obertes de la Generalitat de Catalunya

Les dades obertes són la nova utility de les empreses i suposen una oportunitat de generació d’activitat econòmica i social i de millora de la competitivitat. Per això volem divulgar l’oportunitat entre les persones asisstents d’utilitzar les dades per donar un valor afegit als seus projectes.

Informació i inscripcions
  • Data: 25 d’abril
  • Hora: 18:30h
  • Lloc: Edifici MediaTic