Iniciativa BCN Open Data incorpora una persona al seu equip gràcies al SOC i als FSE

Iniciativa BCN Open Data incorpora una treballadora al seu equip gràcies a la subvenció destinada a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiaries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. Amb els coneixements en comunicació d’aquesta nova incorporació s’han pogut impulsar diversos porjectes de divulgació de dades obertes així com ampliar la comunitat Open Data i dinamitzar-la.

Aquesta ajuda, cofinançada per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, ens ha donat l’oportunitat d’oferir un nou contracte i obtenir el suport d’una persona més al nostre equip. A més a més, hem pogut ajudar-la a descobrir i incorporar-se al món laboral a aquesta persona donant-li una oportunitat de treballar amb un contracte digne.