Matricula Oberta: Escola de Dades del Baix Llobregat


Engeguem la formació de l’OpenDataLab

El proper dimarts dia 29 de gener iniciem el pròxim curs de l’Escola de Dades del Baix Llobregat amb un workshop gratuït al Citilab, “Recorregut per les dades obertes”. Com trobar i baixar dades obertes i gratuïtes? Un recorregut pràctic pels principals portals de dades obertes. Mostrarem amb casos pràctics on trobar, baixar i poder utilitzar dades obertes. Porteu el vostre portàtil! A més, us presentarem el certificat i cursos que comencen al Citilab. Podeu aconseguir la vostra invitació aquí.

Vols esdevenir un professional de les dades? Certificat Superior en Business Open Data

El proper dimarts 12 de febrer comença el Certificat Superior en Business Open Data que s’imparteix en l’Escola de Dades de l’OpenDataLab.

 

Aquesta formació acreditada per l’Open Data Institute està adreçada a persones que volen esdevenir professionals per obtenir valor a partir de les dades obertes i aspiren a ser un referent en el món de les Dades Obertes corporatives per tal d’impulsar la seva carrera professional. És un Certificat Superior pensat per aquells professionals que treballen en empreses informàtiques, tècniques o que treballin amb dades, aprendran a millorar la seva capacitat d’anàlisi, d’entendre, planificar i organitzar l’estratègia de Dades Obertes de les empreses.

El Certificat Professional Business Bàsic és ideal per a persones que volen aplicar el valor de les dades obertes a la seva organització o empresa. Es compon dels següents mòduls:

A més, la nostra oferta de formació és modular, per tant es poden cursar les diverses sessions de manera independent. Per a més informació i inscripcions, entreu al web: http://formacio.iniciativabarcelonaopendata.cat/