Visualitzem els desafiaments de Barcelona, apunta-t’hi

L’Ajuntament de Barcelona en col·laboració amb Iniciativa Barcelona Open Data organitza el World Data Viz Challenge 2018 Barcelona-Kobe amb motiu de la celebració dels 25 anys de l’agermanament entre Barcelona i Kobe i amb l’objectiu de fer visibles a través de visualitzacions de dades els desafiaments d’una ciutat intel·ligent com Barcelona.

Apunta’t i guanya una entrada a l’Smart City Expo. A continuació t’expliquem com participar-hi.

 

Comença el World Data Viz Challenge 2018 Barcelona-Kobe: preinscriu-t’hi

Si saps visualitzar dades obertes, aquest repte és per tú. Només cal que facis servir com a mínim un dataset del portal de dades obertes de l’Ajuntament de Barcelona, Open Data BCN.

Per poder participar al World Data Viz Challenge 2018 Barcelona-Kobe omple el formulari de preinscripció abans del 26 d’octubre 2018.

Consulta les condicions de participació.

 

Participa i presenta la teva visualització

Un cop realitzada la teva visualització, podràs enviar el teu treball mitjançant aquest formulari fins al 2 de novembre 2018.

Els Dataviz seran valorats per un jurat format per persones expertes en dades. Ens posarem en contacte amb els 10 finalistes seleccionats via correu electrònic.

Els finalistes presentaran els treballs davant del públic assistent a l’estand de l’Ajuntament de Barcelona el 14 de novembre dins de l’Smart City Expo.

 

El Jurat del World Data Viz Challenge 2018 Barcelona-Kobe

Us presentem el jurat que valorarà les dataviz presentades pels participants

Carmen Lavado

Enginyera en informàtica especialista en la gestió de les TIC per a l’impuls i desenvolupament de la modernització en l’administració pública.

Maribel Jové

realitza assessorament, consultoria i és formadora en analítica web i xarxes socials. Treballa també com a tècnic informàtic per l’administració local.

Sandra Lomas

Responsable de Comunicació i Coordinació de Projectes. Experta en Govern Obert i Comunicació. Contribueix a la innovació de les administracions públiques i el govern.

Victor Pascual

Especialista en Visualització de Dades. Va crear en 2016 OneTandem, consultora especialitzada en la formació, mentoring i consultoria en estratègia i Visualització de Dades.

Eduard Gil Carbó

Cap de Gestió de Dades a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. És responsable de fomentar la creació de valor a partir de l’ús de les dades, del disseny de la estratègica de dades i de la seva implantació.

Victor Pascual Ayats
Especialista en geoinformació. Treballa a l’àrea de geotecnologies del ICGC -Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya. Integrant del grup de desenvolupament àgil Geostarters i de l’equip programador d’instamaps.cat

 

Contacte

Si teniu algun dubte per participar, podeu contactar-nos per mail a equipo@iniciativabarcelonaopendata.cat

Trobaràs més informació a la web de l’Ajuntament.

#DataVizBcnKobe18