Workshop “Com crear negoci a partir de les dades?”

El Col·legi d’Enginyers Informàtics de Catalunya, el Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya i l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació, s’han unit amb Iniciativa Barcelona Open Data, per promoure la formació en dades obertes entre els enginyers i enginyeres.

Per això, el proper 5 de juny a les 18h farem un Workshop sobre “Com crear negoci a partir de les dades?” on volem aproximar el valor de les dades obertes per genera oportunitat econòmica en l’àmbit de les enginyeries. Ens acompanyaran algunes empreses del sector de les telecomunicacions, industrials i informàtica que ja estan utilitzant les dades pel seu negoci.

 

Aprofitarem també per presentar el nou Certificat Professional Open Data Engineers que s’emmarca dintre de la Titulació Professional Data Engineers.

L’acte començara amb una primera Xerrada Introductora sobre “El Valor econòmic de la reutilització de les Dades” a càrrec de Lourdes Muñoz presidenta d’Iniciativa Barcelona Open Data.

Tot seguit, intervendran els tres empreses de l’àmbit de les enginyeries que utilitzen dades obertes per millorar el seu negoci.

En primer lloc, Jordi Casas, Senior Data Engineer a Seat Metropolis:Lab, un laboratori digital que apunta per analitzar i buscar solucions intel·ligents pels reptes que fan front a mobilitat futura. En segon lloc, Rafael Gonzalez Esquinas, LEAN Supply Chain Manager de Setesca, una Consultoría estratègica, tecnològica y logística. I, per últim, Eduard Martin Lineros, Director de Smart Cities y Estrategia para el Sector Público i degà del  Col·legi d’Enginyers Informàtics de Catalunya.

Activitat: Com crear negoci a partir de les dades?

Dia: Dimarts 5 de Juny

Hora: 18h

Lloc: Sala Seu EIC