Curs en Legal Open Data amb Malcolm Bain

Comencem aquest 2018 amb formació en Dades Obertes, amb un primer curs de Legal Open Data on descobrirem les claus dels principis legals de les dades obertes. Una introducció als aspectes legals entorn a l’ Open Data. Recorda: dijous 11 de Gener a les 17h t’esperem al Cibernàrium (C/ Roc boronat, 117)!

  • Vols conèixer les bases legals i els límits per publicar Dades Obertes? Legalitat Open Data & Big Data & Protecció de Dades.
  • Coneixeràs les normatives ja existents, les lleis que regulen l’Open Data i la transparència, tant a nivell estatal com de CCAA. Normatives Europees i tendències.
  • Vols aprendre a gestionar, processar, publicar i compartir Dades? Protecció i privadesa de Dades.

No esperis més, matricula’t!

MALCOLM BAIN

Serà l’encarregat d’impartir aquest curs en Legal Open Data. Advocat especialista en dret de les TICs, i amb una especialitat en Programari Lliure i dades i continguts oberts. És membre de Free Programari Foundatoin Europe.i ha participat en diversos projectes de R+D i ha escrit i impartit classes sobre Open Source i Open Data, vol ser una eina per veure com poder utilitzar les diferents dades obertes al nostre abast per als projectes que vulgui desenvolupar.