Oferta Formació per a professionals en Open Data. Matrícula Oberta!

T’interessa la formació en Dades Obertes?

Aquest curs vinent des de la nostra Escola Ciutadana de Dades oferim una proposta formativa més amplia, amb els certificats de continguts d’Open Data tant orientats a l’administració pública i com a l’empresa.

Oferim formació amb certificació del Open Data Institute, som el Node ODI Barcelona.

Tenim dues línies de formació: governança i business. En l’àmbit de la Governança per les persones que treballen a l’Administració Pública, o que volen ajudar a l’Administració a publicar les seves dades, pots cursar fins a 15 mòduls i diferents certificats i titulacions:

En la branca de Business orientats a la reutilització de les dades per part de les empreses, pots cursar fins 12 mòduls els següents certificats:

NOVETAT. Titulació en Màrketing Data, una nova titulació d’especialització orientada a professionals del màrketing que volen aprofitar els milions de dades existents. “Es imprescindible tener una percepción global para poder adaptar nuestras campañas y promociones y conectar de una mejor manera con el público” Elena Neira.

Pots cursar al Cibernarium (22@) on Open Data School ofereix els certificats governnaça i bussines, com al Citilab (Cornellà) on l’Escola de dades del Baix ofereix els certioficats orientats a business.

No esperis més i comença el nou curs amb formació en Dades Obertes. Places limitades, últims dies de matriculació!