Crònica del workshop de Carmen Lavado #OpenDataEstiu!

La primera activitat de la setmana va ser un workshop gratuït que va impartir la nostra formadora Carmen Lavado (@carmenlavado74) sobre “Crear projectes basats en Dades Obertes“, una sessió on va explicar els conceptes bàsics del Open Data i el important valor que suposen per les empreses si en saben extreure-hi el seu potencial.

Van haver-hi diverses importants reflexions sobre la importància de la seva bona utilització “No es tracta d’obrir gran quantitats de dades, cal seleccionar les dades importants i mostrar-les de manera entenedora” i també sobre la seva reutilització “Com facilitar la reutilització de dades? Enfortir la infraestructura, recolzar i promoure la innovacio i la alfabetització de les dades.

A continuació podeu trobar la presentació que va fer Carmen Lavado!

La Setmana #OpenDataEstiu ha estat coorganitzada per Iniciativa Barcelona Open Data i el Citilab, amb el suport de Innobaix.