Open Data a l’Estiu!

Des de l’OpenDataLab organitzem la primera Setmana #OpenData d’estiu, una sèrie d’activitats per aproximar que són les dades obertes a la ciutadania i a les empreses. Els propers 11, 12 i 13 de juliol l’Open Data estarà molt present al Citilab. T’esperem!

Així doncs, se celebrarà el dimarts 11 de juliol un Workshop “Crear projectes basats en dades obertes”, una de les activitats periòdiques i gratuïtes de l’Escola Ciutadana OPEN DATA LAB.

El dimecres 12 de juliol es celebrara la xerrada “L’Economia de les Dades” a càrrec de l’expert en dades obertes d’Alberto Abella, explicarà el potencial de les dades per generar activitat econòmica i com les empreses poden reutilitzar les dades per crear nous productes o be millorar la seva competitivitat.

I el dimecres de 12, se celebrarà al Citilab una Jornada Divulgativa Open Data “Les dades obertes un valor per al meu projecte”, dirigida a petites i mitjanes empreses, que vol aproximar el valor de les dades i la seva reutilització a aquestes.

Durant la jornada es mostraran experiències de negoci basades en Open Data, es debatrà sobre quines dades poden ser d’interès per a la reutilització de les Pimes i que es generin noves activitat econòmiques, i es contrastaran diferents actuacions per aproximar el coneixement de les dades obertes a les pimes. Aquesta jornada vol ser un espai de participatiu on compartir coneixement, per aquesta raó esta limitat el número de persones participants, esta adreçada a empreses de la zona motivades per innovar així com incorporar l’us de les dades en el seu projecte.

I conclourem la setmana de l’OpenDataLab amb la cel.lebració d’una Deconferencia on diferents persones expertes explicaran algun truc o eina concreta sobre anàlisis o visualització de dades. Una marató de coneixement compartit en pindores curtes (20 minuts).

Aquí tens el programa de la setmana!

Inscriu-te a les diferents activitats aquí!

Si ets uns empresa que vol innovar i participar en la Jornada Divulgativa Open Data “Les dades obertes un valor per al meu projecte”, el dia 12de juny (16 a 20h), omple aquest formulari!