Apunta’t a les sessions de formació per a entitats sense ànim de lucre!

Arrenca la formació en Dades Obertes per Entitats del tercer sector

El proper dimecres 31 de maig tindrà lloc la primera sessió de formació dins del programa formatiu sobre dades obertes per entitats sense ànim de lucre promogut per la Secretaria de Transparència i Govern Obert de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta sessió, orientada a directius de les entitats, té com a objectius principals introduir els conceptes bàsics següents:

  • què són les dades obertes
  • com utilitzar les dades obertes
  • estratègies i eines per a poder aplicar les dades obertes a ajudar a dissenyar polítiques i plans d’acció
  • com obrir les dades de la pròpia entitat

 

El dijous 8 de juny repetirem la mateixa sessió.

Ambdues sessions estan complertes, però et pots apuntar en llista d’espera i uns dies abans de cada sessió et confirmarem la plaça.

Una altra acció formativa que es durà a terme dins del programa és la formació més profunda per a personal tècnic de les entitats amb l’objectiu de capacitar-los en la creació del propi portal de dades obertes de la entitat, així com visualitzar i divulgar continguts basats en dades obertes.

Les classes d’aquesta acció tindran lloc tots els dimarts des del 6 de juny fins el 11 de juliol i encara que les places estan exhaurides, pots apuntar-te en llista d’espera i t’avisarem uns dies abans del començament.

La darrera acció formativa del programa tindrà lloc el dijous 15 de juny i serà una sessió participativa on s’analitzaran els conjunts de dades que la Generalitat de Catalunya obre i són d’interès per les entitats que hi participin, amb el doble objectiu de conèixer-les i també de participar del Pla de Dades Obertes de la Generalitat de Catalunya afegint les necessitats, que en aquest àmbit, tenen aquestes organitzacions socials.

Encara queden places per aquesta sessió a la que t’animem a apuntar-te ja que les places també són limitades.

Podeu formalitzar la inscripció mitjançant aquest formulari http://bit.ly/Formulari_Inscripcio_Entitats

Us recordem que totes les activitats són gratuïtes.