Presentació de l’Escola OpenDataLab: Workshop gratuït!

El 6 d’abril es posarà en marxa l’Escola Ciutadana de Dades Obertes del Baix Llobregat, l’Open Data Lab, un projecte que tota l’activitat tindrà lloc a les instal·lacions del Citilab de Cornellà. Donarem el tret de sortida el mateix 6, al Citilab (Plaça Can Suris s/n), on ho celebrarem amb un Workshop gratuït entorn “El valor d’obrir les dades per la meva organització” a càrrec de Carles Cuffi (@ccuffi) Director executiu de Going Digital, Mobile World Capital Barcelona.

Consultor especialista en finances empresarials, planificació de negocis i estratègia corporativa. Des de 2013, és responsable del Programa de Transformació Digital al Mobile World Capital Barcelona, està liderant projectes per promoure la transformació de les indústries.

Us oferim una sessió dinàmica on explicarà: Quin valor econòmic tenen les dades obertes? Com pot una empresa utilitzar les dades obertes per millorar la seva competitivitat? Puc crear productes basats en dades obertes? Les apps són el millor o únic producte basat en dades? Puc millorar els meus serveis i productes utilitzant les dades obertes?

L’Escola Ciutadana de Dades Obertes del Baix Llobregat comptarà amb workshops gratuïts, activitats de divulgació com el Drinks&Data i, també, una àmplia oferta en cursos de Formació Professional Acreditada i certificada per l’ODI (Open Data Institute).

En l’Open Data Lab a més de la formació modular de quatre hores on es poden cursar càpsules de formació a la mida de cada estudiant, s’oferiran els itineraris de Business Open Data i Desenvolupador d’Apps basades en dades.

Si vols convertir-te en un expert en Dades Obertes i tenir una certificació amb reconeixement global ara és el teu moment. No esperis més i fes de la teva formació en Open Data el teu futur!

Inscripcions ja obertes!