Vols conèixer el teu nivell en Open Data?

Les properes setmanes començarem a impartir la nostra formació avançada en Open Data! Per aquest motiu hem fet un qüestionari d’autoavaluació amb el que podreu saber quin és el vostre nivell en dades obertes.

D’aquesta manera sabreu si teniu coneixements per accedir directament als cursos avançats, o en cas contrari, si haurieu de començar pels certificats bàsics per a després continuar amb la vostra carrera en dades obertes!

A continuació us deixem el formulari en qüestió. Si no sabeu quina és la nostra Formació Acreditada Professional us animem a consultar-la, ja que ja està en marxa i cada setmana en fem un mòdul diferent.

Els nostres certificats avançats són el Governança Intermedi i el Business Advanced Professional; i els bàsics són el Governança Bàsic i el Business Professional. I ben aviat també donarem el tret de sortida a les Carreres en Dades Obertes, amb el Certificat en Periodisme de Dades, estigueu atents!