Presentació de l’Itinerari en Periodisme de Dades

El periodisme de dades s’està imposant a tots els mitjans degut a l’augment de les dades a la xarxa i l’aparició de portals de dades obertes. Calen professionals especialitzats en aquesta nova disciplina.

Per això, des de l’Escola Ciutadana de Dades d’Iniciativa Barcelona Open Data, hem dissenyat nous itineraris d’especialització per a orientar la nostra formació en dades obertes a sortides laborals i professions concretes, com és el Itinerari de Periodisme de Dades.

Per tal de donar a conèixer aquests nous estudis, el proper 24 de febrer farem la presentació oficial i comptarem amb la participació de Karma Peiró, periodista digital i actualment directora de Nació Digital, que apadrinarà el certificat i Eli Vivas, periodista especialitzada en dades i directora d’aquest itinerari. Ambdues amb la seva especialitat com a periodistes ens explicaran les oportunitats del Periodisme de Dades i els nous reptes de la professió. Pots consultar horaris i detalls de la primera edició del Itinerari en periodisme de dades que comença el proper 7 de març.

 

L’acte tindrà lloc al Mobile World Centre, una iniciativa públic-privada creada per Mobile World Capital Barcelona (MWCB) i Telefònica amb l’objectiu d’apropar a la ciutadania el món de la telefonia mòbil i d’Internet. És un espai per descobrir com la transformació mòbil està revolucionant les vies de comunicació, el nostre dia a dia o l’entorn social i empresarial. El Centre és un espai obert als ciutadans que acull una exposició permanent i ofereix una agenda d’activitats vinculades a l’actualitat i a projectes centrats en la transformació social, cultural, tecnològica i econòmica de la mobilitat. Mobile World Centre és també un punt d’informació i difusió de la resta d’iniciatives de MWCB.

T’esperem al Mobile World Centre el divendres 24 de febrer a les 18:00h!

Inscriu-te ja!