Workshop gratuït en “Portals de Dades Obertes”

L’any comença de la millor manera possible! El proper dimarts 17 de Gener podreu gaudir d’un Workshop GRATUÏT en “Portals de Dades Obertes” a càrrec de Marc Garriga (@mgarrigap).

Al workshop podreu aprendre sobre els processos d’extracció, la verificació, la neteja i la publicació de dades per les normes i valors de referència, així com conéixer quina és l’estructura d’un portal de dades i facilitar l’accés de la informació a la ciutadania a través de portals de dades de referència.

L’aforament és limitat i ja us podeu inscriure en aquesta primera activitat de 2017 que organitzem conjuntament amb l’Open Data Institute Barcelona. A més a més, durant el workshop, farem un sorteig d’un 2×1 en tots els cursos bàsics de Formació Acreditada Professional!

Marc Garriga, fundador i actual CEO de DesideDatum, un dels referents d’Europa en transparència, Open Data i Open Government. També és el fundador de la Xarxa d’Innovació Pública (XiP) i del grup Catalunya Dades, que és node de TheProject (THP) i fundador de la primera junta del grup espanyol de l’Open Knowledge Foundation Network.

Aprofitem també per recordar-vos que ja podeu consultar el calendari d’aquest 1er Trimestre de 2017, en el que per primera vegada ofertarem certificats en dades obertes avançats, amb les nostres Titulacions en “Governança Open Data” (40 hores) i “Business Open Data” (32 hores). Fes la teva carrera en Open Data a la teva mida amb la nostra formació modular i certificats acreditats.

Matricula’t!