Sorteig 2×1 en Formació Open Data!

Tenim moltes ganes de començar els cursos formatius d’aquest nou any. Per aquest mateix motiu hem decidit fer un sorteig de 2×1 en formació en dades obertes! Podràs guanyar un curs gratuït en Open Data Bàsic d’una forma ben senzilla: fent RT del Tweet original del nostre perfil.

Tens fins al 19 de Gener a les 17:00h per optar al 2×1 que sortegem, amb el que podràs escollir entre els cursos formatius acreditats bàsics d’aquest trimestre i poder fer la teva carrera en dades obertes a la teva mida!

A més, com bé sabeu, aquest nou trimestre tindrem novetats en relació a la Formació Acreditada Professional: podreu cursar per primera vegada els nous certificats avançats en Open Data i, d’altra banda, podreu accedir a les titulacions en “Governança Open Data” i “Business Open Data“, que us garantiran l’accès a tots els cursos que formen part d’aquests certificats.

No us ho penseu dos cops i consulteu la nostra oferta formativa de 2017. Ah, i no us oblideu, ens veiem dimarts 17 al workshop gratuït que impartirà en Marc Garriga (DesideDatum)!