Encara estàs a temps d’aconseguir el teu certificat!

El proper 31 de Gener tindrà lloc el segon curs formatiu en “Economia Open Data e Impacte Social“. Donat que la nostra Formació Acreditada Professional és modular, podeu aprofitar aquesta oportunitat per aconseguir el vostre certificat en dades obertes!

Et proposem el següent itinerari: comença amb el curs d’economia del proper 31/01 i continua cursant els mòduls que et permetran obtenir el Certificat Business o Governança.

Si vols aconseguir el certificat Business Open Data i convertir-te en un professional d’aplicar les dades obertes a les empreses, podràs continuar amb els mòduls “Reutilització de Dades Obertes“, “Bases Tècniques Open Data i Dades Enllaçades” e “Introducció Open Data“.

Per altra banda, si vols aconseguir el Certificat Governança i esdevenir un professional de l’Open Data per les institucions, podràs continuar després amb els cursos de “Legal Open Data” i”Procés de Publicació de Dades“.

A més a més, pots fer la teva carrera completa en dades obertes amb les nostres titulacions (Business Open Data i Governança Open Data). Matricula’t i aconseguexi abans que ningú ser un professional de l’Open Data!

Calendari Oferta Formativa Business/Governança 1er Trimestre 2017:
– 31/01: Economia Open Data e Impacte Social
– 8/02: Reutilització de Dades Obertes
– 14/02: Bases Tècniques Legal Data i Dades Enllaçades
– 21/02: Legal Open Data
– 28/02: Procès de Publicació de Dades