Workshop amb Enrique Rodríguez

workshopenriquerodriguezEl passat 28 de Novembre va tenir lloc el segon workshop gratuït de la temporada, aquest cop amb la participació de tot un expert en la matèria, com és Enrique Rodríguez de Datanauta.

Volem agraïr que un expert com ell estigués disposat a fer una sessió gratuïta per tots els participants del workshop. D’aquesta manera continuem amb l’activitat de l’Escola Ciutadana de Dades, que com sabeu té l’objectiu de donar formació gratuïta en dades obertes, a més de la Formació Professional Acreditada que ofertem en els nostres cursos trimestrals.

Al llarg de la sessió, Enrique Rodríguez va descriure els diversos tipos de dades que tenim, així com les diferents eines que existeixen per a netejar aquestes dades. També, va dur a terme un exercici pràctic entre tots els participants en el que exemplificava com portar a la realitat tot això.

Al blog d’Enrique Rodríguez (escuchandodatos.wordpress.com) podeu consultar l’aplicació de KNIME, amb la que es neteja el registre de cases rurals de Catalunya i que ha publicat la Generalitat de Catalunya.

Com sempre, podeu consultar la presentació que es va fer al workshop a continuació: